logo

Wiosenna skórka dla snews 1.71

Tu umieszczamy nasze autorskie skórki, wszelkie modyfikacje podstawowego szablonu systemu CMS sNews 1.7

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 10 gru 2010, o 20:34

Wiosenna skórka dla snews 1.71

Tytuł: Wiosenny sNews
Autor: Patrycjusz Różański
Obrazek
Wersja sNews: 1.71
Wersja Skórki: 1.0
Modyfikacje: Czysty sNews ze zmianami pod skórkę. Wyszukiwarka, Title, Post, Menu Stron dodatkowych, Menu Kategorie, Menu Artykuły, Menu Komentarze, Dopasowany formularz kontaktów, dopasowany formularz wysyłki.
Opis: Kolejna Protsta! skórka dla użytkowników snewscms.pl mam nadzieje, że się wszystkim spodoba, jestem nastawiony na konstruktywną krytykę. Skórka w systemie z snews.php. Po umieszczeniu na serwerze skonfiguruj snews.php do własnych potrzeb (baza danych). Cały system jest goły i nie posiada żadnych dodatkowych modyfikacji poza modyfikacjami które potrzebne były do poprawnego wyświetlania się strony. Jeśli posiadasz już stronę opartą o sNews 1.71 dokonaj modyfikacji na własne potrzeby. Udało się w końcu wgrać skórkę w jednym pliku.
Licencja: Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 3.0 Unported License.
Fotki:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Załączniki
snews_wiosna.zip
Używaj dowolnie z linkiem do autora w stopce na każdej stronie. Wykup licencje więcej informacji w stronie.
(550.03 KiB) Pobrane 211 razy
Ostatnio edytowano 22 gru 2010, o 14:46 przez Patrycjusz Różański, łącznie edytowano 1 raz
Tu coś o mnie Obrazek - Zobacz mnie na GoldenLine | Maksyma: Pozycjonowanie jest dla Ludzi! | To pozycjonuje: Portfolio

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 21 gru 2010, o 12:20

Re: Wiosenna skórka dla snews 1.71

Widzę, że są pierwsze pobrania. Proszę o opinię i czy wszystko działa i czy są jakieś problem... etc...
Tu coś o mnie Obrazek - Zobacz mnie na GoldenLine | Maksyma: Pozycjonowanie jest dla Ludzi! | To pozycjonuje: Portfolio

Powrót do Skórki/Motywy