logo

Serdecznie Witam Wszystkich :-)

Miejsce dla nowych forumowiczów. Przywitajcie się i napiszcie coś o sobie :)

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 7 lip 2010, o 08:31

Serdecznie Witam Wszystkich :-)

Serdecznie Witam Wszystkich :)

Mam na imię Piotr i pochodzę z Warszawy. CMS'ami interesuję się i zajmuję się już od dawna lecz styczność z sNews mam dopiero od niedawna - cały czas się go uczę i poznaję jego nowe możliwości. mam ogromną nadzieję (a nawet pewność), że to forum i strona prowadzona przez Pawła bardzo mi pomoże :)

Z góry dzięki wszystkim za pomoc i za tą stronę oraz forum.

Pozdrawiam, :)

Administrator

Post 7 lip 2010, o 12:01

Hej

Witaj Piotrze :)

A znasz się na PHP i MySQL? Według mnie można dużo zrobić z tym CMSem, tylko, że ja jestem niekoderem. Podstawy podstaw może znam odnośnie PHP i ze 4 funkcje :D Stronkę zacząłem sobie prowadzić, dla siebie, ale może komuś się to też przyda.

Post 8 lip 2010, o 10:24

Re: Hej

Php znam dość dobrze natomiast mysql słabiej. ;) Na pewno bardzo można dużo funkcji zrobić z tym CMS'em ale żeby to zrobić trzeba poznać jego budowę... - ja swego czasu płynnie poruszałem się po osCommerce, php-Fusion itd. natomiast niezbyt mi pasował joomla był dla mnie zbyt "zabałaganiony". Nie zajmowałem się nigdy pisaniem samemu cms'a - lecz zawsze bawiłem się w przeróbki - nowe modyfikacje itp. tak samo chciałbym pobawić się z sNews. :)

Powrót do Przywitaj się!