logo

Co z Snews?

Dział odpowiedni na wszystkie tematy związane z sytemem CMS sNews 1.7, a nie pasujące do pozostałych działów

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 7 sty 2012, o 23:47

Co z Snews?

Wiem, odkrywczy temat to nie jest ale... Co z Snewsem? Żadnych nowych wersji nie ma, planowali, wstawiali kawałki kodu, pokazywali dema, przepisywali na html5 etc. Minęło tyle czasu i w sumie projekt wydaje się martwy, na forum nikt nie odpowiada, a sami programiści zniknęli jeszcze wcześniej. Nie mam do nikogo pretensji, robili to w wolnym czasie i mają swoje życie, po prostu szkoda mi projektu. Bo to jednak brak wsparcia w takim przypadku, pomijam nowości ale nawet poprawianie zabezpieczeń jest wtedy zamrożone. Jest gdzieś jakiś fork albo zna jakiś cms zbliżony/zbudowany na Snews? Bo wygląda bardzo przejrzyście i tego szukałem a jednak jechać na starociu jeśli samemu nie posiada się wiedzy informatycznej to tak trochę czuję się człowiek niepewnie.

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 29 lut 2012, o 14:58

Re: Co z Snews?

Tu chyba nikt nie żyje oprócz nowych uzytkowników którzy chcą się czegoś dowiedzieć ale sie nie dowiaduja bo nawet to forum wydaje się być martwe!! ;]

Powrót do Ogólnie o sNews 1.7