logo

Dziwne adresowanie

Miejsce, w którym piszemy o błędach, niedociągnięciach oraz nieoczekiwanych zachowaniach sNews 1.7

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 30 sty 2012, o 02:02

Dziwne adresowanie

Działało i przestało, nie wiem czemu. Problem mam taki, że zamiast mi aktualizować katalogi - dodaje mi je. Przykładowo jak odpalamy index.php i wchodzimy w news mamy: www.mojastrona.co.uk/kategoria/tytul/ i to jest ok - działa. Ale tak samo mi się robi jak wchodzę w panel admina: klikam admin i wchodze w www.mojastrona.co.uk/administration/, potem jak klikam np. dodaj artykuł wchodzę w www.mojastrona/co.uk/administration/articles_new/, ale nic się nie dzieje. Gdy klikam kolejny raz dokłada mi kolejny katalog w adres www.mojastrona/co.uk/administration/art ... icles_new/. I tak cały czas. Jak z tym sobie poradzić?

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Post 24 lut 2012, o 07:50

Re: Dziwne adresowanie

bo admin nie jest po mod rewrite... jak problem jeszcze jest to napisz postaram się pomóc
Tu coś o mnie Obrazek - Zobacz mnie na GoldenLine | Maksyma: Pozycjonowanie jest dla Ludzi! | To pozycjonuje: Portfolio

Powrót do Bugi i błędy